Informatii livrare

Livrarea se face NUMAI in Constanta sau in localitatile limitrofe (Agigea, Basarabi, Costinesti, Cumpana ,Cobadin.Gradina,Eforie Nord, Eforie Sud, Mamaia, Mangalia, Medgidia, Mihail Kogalniceanu, Lazu, Murfatlar, Navodari, Neptun, N.Balcescu,Olimp, Ovidiu, Techirghiol, Tirgusor,Tuzla, Topraisar,Valul lui Traian, Venus).

Livrarea in orasul Constanta este GRATUITA! Poti trimite flori in Constanta fara sa platesti livrarea.
Pentru livrarea in afara orasului se percepe o taxa de transport care se gaseste in formularul de comanda.

Livarea se face de LUNI pana SAMBATA intre orele 9.00 - 18.00. O comanda se poate livra daca avem confirmarea platii cu cel putin doua ore inaintea orei de livrare. Pentru comenzile cu livrare intre 9.00 si 11.00 confirmarea platii trebuie facuta cu o zi inainte. Pentru comenzile de SAMBATA este necesara confirmarea platii pana VINERI la ora 17.00. Momentul din zi pentru livrare ales in timpul efectuarii comenzii are caracter pur orientativ, nereprezentand o obligatie pentru noi. In limita posibilitatilor, vom incerca sa respectam acea indicatie. Nu garantam livrarea comenzilor efectuate in zile speciale (Valentine's Day, 1 Martie, 8 Martie,Craciun) daca nu avem confirmarea platii cu cel putin 12 de ore inainte de momentul livrarii - livrarea acestor comenzi facandu-se in urmatoarea zi lucratoare.

Daca o comanda nu se poate livra din motive independente de FLORISICADOURICONSTANTA.RO (destinatarul nu este la adresa si nici nu se poate contacta telefonic, nu ne este comunicata o alta adresa de livrare, se refuza primirea, etc), comanda ramane PROCESATA si disponibila la livrare pentru 12 de ore. Daca in acest interval nu se poate face livrare din motive independente de vointa noastra, comanda se anuleaza de drept fara posibilitatea returnarii platii.

In functie de ora la care se efectueaza comanda, produsele comandate si adresa de destinatie, livrarea se va face intre 2 si 24 de ore


Vezi Termeni si conditii de utilizare pentru mai multe detalii
.