Termeni si conditii de returnare

  • Ce ar trebui sa stii despre www.florisicadouriconstanta.ro ?

SC ANDCOSVER SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, la websiteul www.florisicadouriconstanta.ro in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul 
Trebuie sa ai varsta peste  18 ani pentru a te putea inscrie sau a putea comanda produse de pe website-ul http://www.florisicadouriconstanta.ro Unele produse din acest website contin bauturi alcoolice, astfel incat trebuie sa ai peste aceasta varsta pentru a le putea achizitiona si consuma. De asemenea, este important de stiut ca pe acest website preturile include si T.V.A- la Florisicadouriconstanta.ro comanzi online sau telefonic 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, inclusiv in timpul sarbatorilor legale. Florisicadouriconstanta.ro nu este inchis niciodata

- Florisicadouriconstanta.ro are o limita minima a comenzii de 120 de lei
- plata o poti face online cu card (VISA-MASTERCARD) ,transfer bancar ,ordin plata banca.

- Florisicadouriconstanta.ro iti acorda suport telefonic de Luni pana Vineri intre 9 00 si 18 00 la - poti comanda online sau telefonic)
Ocazional, este posibil ca substitutia unei flori sa fie necesara datorita caracterului sezonier al florilor sau a lipsei accidentale din stocul furnizorilor nostri.
Daca intalnim aceasta situatie, vom inlocui floarea in cauza cu una de aceeasi valoare comerciala (sau mai mare), pastrand tototdata aspectul, cromatica sau mesajul aranjamentului floral comandat.
Comandand de pe Florisicadouriconstanta.ro acceptati aceasta Politica de substitutie.
Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare cumparator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate.

In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest 

Conditii de returnare conform Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014

Clientul (consumatorul) websiteului http://florisicadouriconstanta.ro/ are dreptul sa notifice in scris SC ANDCOSVER SRL la adresa postata pe site la contact sau pe mail office@florisicadouriconstanta.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Totodata prin  Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014  prevede urmatoarele "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid", Legiuitorul prevede astfel , produsele din categoriile Flori, Ciocolata si produse personalizate. Clientii wbsiteului florisicadouriconstanta.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv la adresa SC ANDCOSVER SRL din str Florilor nr 3 Constanta ,va inapoia contravaloarea produselor returnate si a transportului in cel mult 14 de zile de la data denuntarii in scris a contractului prin metoda de plata prin care sau facut plata initial de catre clientul nostru. 

MODEL FORMULAR DE RETRAGERE Prezentul formular se trimite inapoi completat  daca doriti sa retunati unul sau mai multe produse. - Catre - aici se introduce numele, adresa ale prestatorului - Va informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la vanzarea urmatoarelor produse/prestarea urmatoarelor servicii - Comandate la data de/primite la data - Numele consumatorului, numarul de telefon, adresa de email, adresa consumatorului - Semnatura consumatorului - in cazul in care acest formular este notificat pe hartie – Data

In cazul in care sunteti logat pe siteul www.florisicadouriconstanta.ro  acesati pagina http://florisicadouriconstanta.ro/login care puteti va puteti retrage completand formularul electronic

 www.florisicadouriconstanta.ro  este proiectat de simple-design.ro Dreptul de proprietate asupra acestuia revine SC ANDCOSVER SRL date de identificare C.U.I 26340308 .J13/2694/2009 str.Florilor ,nr 3 .Constanta.